Mărturii - Tabăra CPD

"De când am intrat pe ușă am simțit cum toate gândurile negative și tot ce am avut pe suflet au fost lăsate afară, am simțit o liniște cum nu am simțit niciodată până acum și asta datorită lui Dumnezeu. Am învățat ce e o relație cu el mult mai apropiată decât în general, am învățat că viața nu e mereu despre cluburi, despre ieșiri cu prietenii, băuturi și stat până la 4-5 dimineața. Am vrut schimbare și după tabăra asta o am, m-am schimbat foarte mult în aceste 4 zile, după părerea mea. Am ajuns să resping persoane care abia așteptau să mă întorc înapoi pentru a ieși în cluburi, înainte m-aș fi simțit prost dacă refuzam pe cineva pentru că nu puteam fi acolo, la distracție, acum, mă simt împăcată cu mine că am luat o decizie atât de bună, pentru mine. Abia aștept ediția următoare și să vă întâlnesc din nou și cine știe, poate ne auzim într-un timp scurt la un botez neașteptat."

-- Alexandra C.

"Hei, dragilor! Vreau să vă mulțumesc pentru acest timp minunat petrecut împreună, din câte vad această tabără și-a îndeplinit scopul, să avem experiențe proprii cu Dumnezeu, să simțim prezența Lui într-un mod interactiv și plăcut. Sunteți minunați! Abia aștept să ne revedem."

-- Nikolett P.

"Am ajuns și eu în Italia ieri. Mă simt atât de calm și simt totodată o grămadă de pace. Credeți-mă sau nu, dar ieri, pe la 23, deși eram mega-obosit (n-am reușit să dorm pentru că a fost ziua tatălui meu), am simțit efectiv chemarea/cheful/dorința de a citi din Biblie. Deși mă mișc ca un melc printre versete, deoarece încerc să le descifrez pe îndelete, mă simt atât de liniștit și gânditor când recitesc și recitesc și recitesc și scriu notițe lângă cuvintele astea sfinte. Doar acum, în retrospectivă, realizez cât de magică a fost toată experiența și cât de mult m-a îmboldit să cercetez mai mult cuvintele sfinte. Vă îmbrățișez pe toți. (Mi-am făcut și ambienta citind din Biblie, haha, recomand)"

-- Andrei Bontaș

Participant al taberei CPD (Ediția a 3-a)

"În urma unor căutări pe internet de centre de dezintoxicare, mi-a apărut această tabără "Cunoaște-L pe Dumnezeu". Am ajuns în această tabără un om deformant din cauza păcatului care îmi curgea efectiv prin vene. Prins de droguri, țigări și lucruri murdare, am căutat scăpare. Dumnezeu a lucrat cu acești oameni pe care eu personal îi numesc îngeri. Dumnezeu a făcut în așa fel încât să pot să mă deschid și să devin un om normal, un om care poate sta fără droguri dar în genunchi de duhul țigărilor și al femeilor. Domnul m-a eliberat prin cei de la Asociația Suflet Salvat și asta este numai o minune. Toți din tabără au reușit să facă o schimbare în mine în 4 zile, în timp ce alții se chinuiau de 5-6 ani să mă schimbe."

-- Ruben Ciubotariu

Participant al taberei CPD (Ediția a 3-a)

"În această tabără L-am cunoscut pe Dumnezeu. De când am venit acasă după această tabără, sunt mai liniștit și mai împlinit. Simt că viața are rost. Ești mai bucuros când Îl ai pe Dumnezeu decât să alegi să mergi prin baruri, cluburi și să acumulezi frustrare și tristețe, așa cum am fost eu până acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a schimbat aici."

-- Andrei Bogdan

Participant al taberei CPD (Ediția a 3-a)

"Bună dimineața, dragilor! Am vrut să vă mulțumesc pentru implicarea voastră, pentru că m-ați ajutat și sfătuit. Faptul că am legat noi prietenii și am trăit o experiență nouă a fost foarte important pentru mine. Mă bucur că m-am mai apropiat de Dumnezeu prin această tabără, că m-am mai liniștit sufletește, emoțional și psihic. Nu am mai spus o rugăciune de câteva luni bune, și am început cu tabăra și iată-mă acum le spun mai intens decât o făceam acum câțiva ani. Cu siguranță voi mai repeta astfel de tabere, pentru că sunt deosebite datorită vouă. Vă iubesc pe fiecare, iar bunul Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă călăuzească în toți pașii vieții."

-- Ana Vidin

Participant al taberei CPD (Ediția a 3-a)

În tabăra CPD dacă nu îl cunoști pe Dumnezeu chiar îl poți cunoaște pe Dumnezeu aici poți simți prezența lui aici îți poți salva sufletul . Aici nu l-am găsit doar pe Dumnezeu și am găsit și o familie . Înainte să merg în tabără aveam un of în suflet și în inimă un gol simțeam că viața mea nu are nici un rost nici un scop eram supărat și trist mereu simțeam că sunt singur pe lume. Nici prieteni nici distracția cluburile țigările sau băutura nu pot umple acest gol nimic nu îl poate umple . Acel gol îl poate umple doar Dumnezeu . După ce am fost în această tabără acel of parcă încet dispare și sunt un om schimbat , îl cunosc pe Dumnezeu cu adevărat și văd cum el lucră în viața mea în fiecare zi sunt mai vesel totul s-a schimbat nu mai ascult aceeași muzică am renunțat la prieteni pentru că nu erau prieteni adevărați . Am renunțat la ieșitul în cluburi . Simt că nu mai vreau să fac nimic din ce făceam înainte Simt doar liniște și pace în viața mea . Mă bucur că în sfârșit am luat o decizie care mi-a schimbat viața și că am făcut ceva și pentru mine în viața aceasta pentru că mereu mă puneam pe mine pe ultimul loc și prieteni pe primul . Am înțeles în această tabără că viața fără Dumnezeu nu are nici un rost nici un sens . Când toată lumea te părăsește când nu mai vine nimeni vine Dumnezeu . Le mulțumesc din suflet celor care au organizat această tabără ! Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să merg în această tabără care mi-a schimbat viața ! Dragilor mi-a plăcut timpul petrecut împreună și familia care am devenit . Să știți că mă rog mereu pentru voi și aștept să ne revedem cât mai repede . Dumnezeu să vă binecuvânteze !

-- Dănuț moldovean

Participant al taberei CPD

În tabăra CPD mi-am găsit un rost în viață și L-am putut găsi pe Dumnezeu în oamenii aceștia.

-- Varga Alexandru

Participant al taberei CPD

În tabăra CPD m-am regăsit am avut șansa de a descoperi ca în viata unele lucruri nu sunt întâmplătoare. Am putut fi eu însami fără sa fiu nevoita sa port vre-o masca și cel mai important am avut șansa de a sta cu peroane care ii pot numi prieteni cu adevărat si care cunosc adevărul despre Dumnezeu

-- Olar Bianca

Participant al taberei CPD

În tabăra CPD,am reușit să mă găsesc pe mine însumi,pe Dumnezeu și pe cei care i-am cunoscut.Tabăra a însemnat pentru mine o schimbare din lumea de jos(Lucifer),în lumea de sus(Dumnezeu) care m-a schimbat să nu mai fiu păcătos,să-mi recunosc,greșelile și să trec într-o lume mare,cu o nouă viață curată și măturată de tot ce a însemnat pentru mine,trecutul și gândurile de sinucidere și droguri.

--Andrei Dinetz

Participant al taberei CPD

Acest site foloseste cookies Cookie Policy