Membri fondatori

Trofin Raluca

Președinte

Raluca Trofin: O poveste de pasiune și chemare

Raluca Trofin este Fondatoarea Asociației Suflet Salvat încă din anul 2023, dar și a proiectului care a ajuns internațional O Biblie personalizată fondat în anul 2021.

Raluca își dedică viața să ajute și să încurajeze ceilalți oameni să își găsească lumina interioară dar și sănătatea .

Fiind și studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” , secția BFKT, Raluca îmbină pasiunea pentru medicină cu misiunea de a aduce speranță și vindecare în viețile celor din jurul ei.

Cu o experiență de 4 ani în domeniul masoterapiei ea a fondat și salonul BLESS HEALTH SRL, oferind terapii multiple pentru cei care suferă de dureri.

Cu un angajament deplin față de comunitate, Raluca este formatoare în cadrul Asociației, lucrând cu echipele de misiune pentru a aduce lumină și speranță în locurile care au nevoie cel mai mult.

Ea este o prezență activă în organizarea tuturor evenimentelor din cadrul Asociației, dar și în cele din sfera medicală, contribuind la crearea unui mediu de susținere și îngrijire pentru cei în nevoie.

Motto-ul ei : “Fii lumina pe care vrei să o vezi în lume”

Trofin Olivian

Vicepreședinte

Olivian Trofin: Construind și Inspirând

Olivian Trofin, vicepreședintele Asociației Suflet Salvat, este un lider dedicat și un adept al schimbării pozitive.

Cu o experiență de peste 13 ani în domeniul construcțiilor din Franța, Olivian se dedică dezvoltării continue.

Olivian este o prezență activă în proiectele de ajutorare ale Asociației Suflet Salvat, organizând echipele și stabilind colaborări cu membri.

El a fondat proiectul “Cui Lăsăm Bătrâni” în anul 2023 unde își pune abilitățile la dispoziție pentru a ajuta bătrânii și oamenii săraci.

Prin abilitățile sale diverse și angajamentul său neclintit, Olivian Trofin demonstrează că fiecare individ poate fi schimbat.

Fiind un susținător al celor în vârstă și al celor defavorizați, el reprezintă un exemplu viu al puterii unei inimi generoase și a unei viziuni îndrăznețe pentru un viitor mai bun.

Acest site foloseste cookies Cookie Policy