Înapoi

Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru site-ul sufletsalvat.com

Bun venit pe site-ul sufletsalvat.com (denumit în continuare “Site-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții (denumiți în continuare “Termeni”) înainte de a utiliza Site-ul. Accesând și utilizând Site-ul, sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, precum și cu Politica noastră de confidențialitate.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, imagini, grafică, logo-uri, mărci comerciale, coduri de programare, software și alte materiale, sunt deținute de noi sau de terți care ne-au autorizat să le folosim. Nu aveți dreptul să utilizați, să reproduceți sau să modificați în niciun fel materialele de pe Site fără permisiunea noastră scrisă prealabilă sau a proprietarului de drept.

  1. Utilizarea Site-ului

Accesul și utilizarea Site-ului sunt permise numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni. Sunteți responsabil pentru utilizarea Site-ului și pentru toate activitățile care au loc prin intermediul contului dvs. Dacă aveți un cont pe Site, sunteți responsabil să păstrați confidențialitatea informațiilor dvs. de conectare și să controlați accesul la dispozitivul dvs. de utilizare.

Nu aveți dreptul să utilizați Site-ul în niciun fel care să încalce drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale noastre sau ale terților, să publicați sau să distribuiți materiale defăimătoare, obscene, amenințătoare, abuzive sau ilegale, să încărcați viruși sau alte programe rău intenționate sau să folosiți Site-ul în orice alt mod care poate cauza daune sau prejudicii noastre sau altor utilizatori ai Site-ului.

  1. Conținutul generat de utilizator

Site-ul poate permite utilizatorilor să creeze și să transmită conținut generat de utilizator, inclusiv, dar fără a se limita la, comentarii, recenzii și postări pe forumuri. Sunteți de acord să nu transmiteți conținut care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale noastre sau ale terților, sau care este defăimător, obscen, amenințător, abuziv sau ilegal. De asemenea, sunteți de acord să nu transmiteți conținut care conține virusi sau alte programe rău intenționate sau care ar putea cauza daune sau prejudicii noastre sau altor utilizatori ai Site-ului.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului generat de utilizator sunt deținute de utilizator sau de proprietarul de drept corespunzător. Prin transmiterea de conținut generat de utilizator către Site, acordați noi și partenerilor noștri un drept și o licență nelimitată, irevocabilă, neexclusivă, transferabilă, sub-licențabilă și gratuită de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce și distribui conținutul în orice mediu, inclusiv, dar fără a se limita la, pe Site, pe rețelele sociale și prin e-mail.

  1. Limitarea răspunderii

Site-ul este furnizat “ca atare” și “conform disponibilității” fără nicio garanție, expresă sau implicită. Nu garantăm că Site-ul va fi disponibil sau funcțional în mod constant sau fără erori. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale, exemplare sau punitive, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi de profit, de date sau alte pierderi economice, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea, completitudinea sau utilitatea oricărei informații disponibile pe Site sau furnizate prin intermediul Site-ului. Ne rezervăm dreptul de a modifica orice informații sau conținut de pe Site fără notificare prealabilă.

  1. Legi aplicabile

Acești Termeni sunt reglementați și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice litigiu care rezultă din sau este legat de acești Termeni sau de utilizarea Site-ului va fi supus exclusiv jurisdicției tribunalelor din România.

  1. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment și fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării Site-ului după aceste modificări, sunteți de acord să respectați Termenii actualizați.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții sau la utilizarea Site-ului, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de contact disponibilă pe site-ul nostru sau prin intermediul adresei de e-mail afișate pe site. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să vă rezolvați problema sau întrebarea.

Acest site foloseste cookies Cookie Policy